Schooluniform 

Meer info


Boys      

Meer info

Groothandel  
private label

Meer info

Elegante kleding en comfortabele schooluniformen

Kom en ontdek ons. Toi et Moi Bernardi Club is de onbetwiste leider in de wereld van schooluniformen. Onze comfortabele uniformen voor schoolgaande kinderen zijn van de allerhoogste kwaliteit en zeer voordelig geprijsd. Niet voor niets zijn onze schooluniformen erkend door het Bernardi Club-label.

Toi et Moi Bernardi Club is eveneens gespecialiseerd in elegante kleding voor dames, heren, jongens en meisjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld een ruime collectie hemden, kostuums, dassen, pulls, lange regenjassen en wollen wintermantels op voorraad.

Ook voor communiekleding voor kinderen vanaf twee jaar bent u bij ons aan het juiste adres. De allerhoogste kwaliteit is gegarandeerd!

Eenvoudig online winkelen

Komt u gerust eens kijken in onze winkel in Antwerpen of online op onze twee webshops voor particulieren en retailers – eenvoudig, efficiënt en tegen aantrekkelijke prijzen!

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden voor al uw speciale wensen. Onze kledingmakers hebben veel ervaring met retouches en zorgen voor kwalitatief maatwerk.

Neemt u dus gerust contact met ons op of neem een kijkje op de website voor het laatste nieuws.

Nieuws en promoties van
Toi et Moi

Al het nieuws over onze winkel en de collectie is hieronder gemakkelijk terug te vinden.

Meer info

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van
onze laatste nieuwigheden: